Aanbieding: Ozon desinfectie + interieur reiniging in Jaccesory

Jaccesory is een complete Workshop gespecialiseerd in de distributie en installatie van accessoires voor uw auto, waar u alles wat u nodig hebt om uw auto in optimale omstandigheden te vinden.

Voor vandaag, Jaccesory heeft twee uitstekende opties voor het reinigen van uw auto:

Optie 1: Pay $29 voor een desinfectie van auto's met ozon + interieur reiniging (waarde $60).

De kanalen van de airconditioning van uw auto zijn de gunstig plaats voor de proliferatie van micro-organismen, sommige van hen pathogenen, zoals de familie van de bacillen, Streptococcus en legionella en grote verscheidenheid van schimmels, kunnen maken in bepaalde momenten knoppen Besmettelijke ziekten die uw gezondheid in gevaar brengen. Door het toepassen van ozon in het voertuig en de airconditioning kanalen, krijg je de eliminatie van deze micro-organismen en virussen zoals de influenza AH1N1, het houden van uw auto schoon en vrij van bacteriën. Daarnaast biedt het de totale vernietiging van:-geuren (sigaret, huisdieren)-schimmels-mijten-allergenen

Ozon is de meest ecologische en veilige professionele methode voor de sanitaire voorzieningen van uw auto, die houdt u vrij van bacteriën en geuren voor 3 maanden. Het is een snelle en effectieve methode die geen residuen laat of chemicaliën gebruikt. Daarnaast zal uw auto ontvangt een interieur reiniging bestaande uit stofzuigen, reiniging van de Raad van bestuur en deuren en Wax (optioneel) om de helderheid van het bord terug te vorderen.

Optie 2: Pay $60 voor een desinfectie van auto's met ozon + diepe reiniging van interieurs + luchtverfrisser (waarde $120).

Het diepe schoonmaken van de auto omvat deuren, Raad, zetels (zonder hen te verwijderen), dekens en plafond. Daarnaast krijgt u een luchtverfrisser die wordt geleverd in verschillende aroma's. U kiezen tussen: cocktail, koriander, specerijen en roze peper, die duurt ongeveer 25 dagen. Deze aanbieding is geldig voor alle soorten voertuigen van elk merk en grootte. Het is niet geldig voor bussen. Adem frisse lucht en Elimineer geuren met de desinfectie dienst voor uw Jaccesory auto!